31. October – 03. November 2024

Kunst
22
Zürich

Website http://www.kunstzuerich.ch
Location show on google maps

Kunst 22 Zürich – Als toonaangevende kunstbeurs van Zürich biedt zij niet alleen ervaren verzamelaars een spannend overzicht van hedendaagse kunst, maar kunnen ook nieuwkomers zelf veel nieuws ontdekken op de circa 50 standplaatsen in de voormalige ABB-hallen in Zürich Oerlikon. Van schilder- en beeldhouwkunst tot fotografie en mediakunst, van figuratief tot abstract, van kleine tot grote formaten, het kwalitatief hoogstaande aanbod is zeer breed.

Kunst Zürich ziet zichzelf echter niet alleen als een klassieke marktplaats, ook de promotie van lokale creativiteit via het -Statement of Swiss Art- is een belangrijk aandachtspunt, evenals de organisatie van stimulerende paneldiscussies. Andere hoogtepunten in het programma van dit jaar zijn de "Zurich Contemporary", een gezamenlijke stand van geselecteerde jonge galerieën uit Zürich en een plaatselijke ontwerper.


Opmerking: Deze tekst werd vertaald door automatische vertaalsoftware en niet door een menselijke vertaler. Er kunnen vertaalfouten in staan.

Other stories you might like